Meny

Sides/Starters/Snacks

Grillet kongeøsterssopp persille-hasselnøttpesto og parmesan                                       59,-

«Guffe» Gyozas toppet med tomat og koriander                                                    69,-

Spicy chicharones(sprøstekt svinesvor) m. koriandervinaigrette                                    45,-

Chilligratinert mandelpotet toppet med bacon og parmesan                                        65,-

Lobster & Crab fries toppet med Gruyère og kjørvel                                               80,-

Stilton Fries – Stiltondressing og honning-pæremarmelade                                        80,-

Mains&Burger

Kanel og stjerneaniskrydret svineribbe servert med frisk kålsalat, peanøtter og rischips        159,-

Grillet pinnekjøtt i pita – rotpuré, pinnefettdressing og salat                                   167,-

Andelår confit servert med rosenkål, potetmos, bakte beter og spinat                            195,-

Grillet Barramundi (aborr) med edamame, soya-smør, syltet løk og sprøstekte nudler         163,-

Burger No. 2 – «partydressing», isberg, tomat, karamellisert løk, bacon og cheddar           145,-

The Greasy Cheesy – Burger med tomat, cheddar, parmesan og masse varm ostesaus          155,-

Flankstek (2-3personer)

Grillet kongeøsterssopp,karamellisert løk, asbargesbønner, Bèarnaise og plain fries         595,-

Dessert

Vanilje-kanel Panna Cotta toppet med eplekompott, crumble og Fireball                      75,-

Belgisk vaffel med bacon-iskrem, Nutella og bakt hvit sjokolade                              98,-